T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / TURHAL - Şenyurt Atatürk Ortaokulu

Şenyurt Atatürk Ortaokulu

Telefon
0 356 284 41 40
Belgegeçer
0
WEB
https://senyurtataturkortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Ortaköy Mahallesi Kültür Sokak No19 Şenyurt Kasabası Turhal / TOKAT
Vizyon
İlimizde örnek eğitim ortamında örnek öğrencileri yetiştirerek her yönüyle örnek gösterilmek. Milli kimliği ile bütünleşip özgüveni yüksek,geleceğin Türkiye´sini teslim edeceğimiz genç nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Milli eğitimin amaçları doğrultusunda öğrenmeyi seven,kendine güvenen,bilgi becerikli bireyler olmalarına yardım eden ,teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek,ailesini,toplumunu,insanlığı seven;Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan,dürüst duyarlı ve sevgi dolu bireyler yetiştirmek ve çalışanlarımıza katılımcı demokratik ortam yaratmak için varız.
Başarılar
0
Öğretmen :10
Öğrenci :72
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler
09:00 15:30
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Kasabamız Tokat-Turhal karayolu üzerindedir. Okulumuza ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Tokat-Turhal minibüsleri kasabamızdan geçmektedir. Okulumuz minibüs durağına yaklaşık 250 metre mesafedir. Ayrıca belli saatlerde de Turhal Belediyesi otobüsleri çalışmaktadır. Özel araçlarla da ulaşım imkanı mevcuttur. Okulumuz Tokat İl merkezine 33 km, Turhal ilçesine ise 14 km mesafededir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kasaba
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL 33 km İLÇE 14 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
1. Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var 2. Bitmeyen Dersimiz Temizlik 3. Okullu Okulsuz Okuyoruz 4. Okullar Hayat Olsun 5. Öğretmenin Yüreği 6. Türkçe Sevgisi 7. TÜBİTAK 2017 8. eTwinning 9. Tek Yürek
Yazdır